Dakgoten

Dakgoten vormen een belangrijk deel van uw dak. Ze zorgen ervoor dat het water via de juiste weg wordt afgevoerd. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. De bakgoot in een veel voorkomende soort dakgoot, maar ook blokgoten, kilgoten en mastgoten komen veel voor. Bakgoten komen in verschillende materialen. Blokgoten worden daarentegen vaak van hout gemaakt en kilgoten en mastgotenn tegenwoordig van zink of kunststof. Bent u op zoek naar nieuwe dakgoten? de door ons aangedragen professional geeft u graag advies. Wij hebben al het materiaal op voorraad en kunnen u in de regio Noord-Holland altijd snel helpen.

Dakgoot reparatie

Dakgoten moeten niet verwaarloosd worden. Vooral in de herfst moet u er goed op letten dat er niet te veel bladeren en takken in de dakgoot blijft liggen. Controleer uw dakgoten en maak ze, indien nodig, schoon. Zo voorkomt u schade aan uw dakgoten. Heeft u toch schade aan uw dakgoot, of is uw dakgoot toe aan onderhoud? Wij voeren dakgoot reparatie of dakgoot onderhoud voor u uit.

Alles voor uw dakgoten in Noord-Holland

Ons dakdekkersbedrijf staat voor persoonlijke service en maatwerk. Wij denken graag mee met u als klant en staan open voor creatieve ideeën. Wij werken graag mee met innovatieve ideeën voor daken en dakgoten en zorgen dat onze materialen van de beste kwaliteit zijn. Met jarenlange ervaring werken we nog steeds met passie aan daken. Wat voor dakgoten u ook heeft of wilt aanschaffen, wij staan graag voor u klaar in heel Noord-Holland. Bel ons op 0800 255 3733 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.