Dakbedekking aanbrengen

Als dakdekker in Noord-Holland is de door ons aangedragen professional expert in de aanleg van alle soorten daken. Of u nu een geheel nieuw dak wilt plaatsen, of als u uw huidige dak wilt vervangen of vernieuwen, wij kunnen het voor u regelen.

Welke dakbedekking voor u geschikt is, hangt af van het soort dak. Het grootste verschil is of het een plat of een hellend dak is dat u wilt bedekken. Bij hellende daken wordt veelal gebruik gemaakt van één soort dakbedekking, bij een plat dak heeft u meer keuze. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in platte daken en u kunt ons daarom vooral inschakelen voor het plaatsen van uw platte daken.

Platte daken

Voor een plat dak heeft u de keuze uit diverse soorten dakbedekking. Gemodificeerd bitumen is meest gebruikte methode, omdat het zich gemakkelijk laat verwerken. Hierdoor is het geschikt voor zelfs de meest complexe dakvormen! Ook is gemodificeerd bitumen UV-bestendig, wat leidt tot een veel langere levensduur dan een traditionele bitumen dakbedekking.

Onze dakdekkers kunnen u uitvoerig informeren over alle soorten dakbedekking. Wilt u meer informatie over dak bedekken? Of wilt u weten welke dakbedekking geschikt is voor uw dak? Neemt u dan contact met ons op. We zijn bereikbaar op 0800 255 3733 of via het contactformulier.